Sportkamp – vervoer-

Beste ouders,

Ons jaarlijks sportkamp komt nu snel dichterbij en we werken volop verder aan de voorbereidingen in dat verband. Een aantal zaken krijgen stilaan hun finale beloop. Zo zijn we op onze onlangs gehouden Raad van Bestuur tot het besluit gekomen om de verplaatsing naar de zee toch niet met de trein maar met eigen vervoer te maken.

Uiteraard¬†vooral ingegeven vanuit financi√ęle reden en ook gezien de haalbare afstand dit jaar.

In principe beschikken we sowieso reeds over een aantal wagens. We zullen echter ook¬†beroep moeten doen op een aantal van jullie. Mogen we vragen om jullie ‚Äď bij voorkeur via¬†mail en aan mij – of anders via √©√©n van de medewerkers van het kerncomit√© sportkamp op¬†te geven indien jullie hiertoe bereid zijn, en dan mogelijk het aantal vrije zitplaatsen +¬†eigen kinderen op te geven.

Met de bagage hoeven jullie in principe geen rekening te houden daar we hiervoor de vrachtwagen voorzien om alles samen naar daar te brengen.

Graag uiterlijk een seintje tegen 4 maart want dit is de datum van onze volgende vergadering waarop we zullen proberen een verdeling te maken onder de beschikbare wagens. Uiteraard stellen we jullie hieromtrent kort daarna op de hoogte en ook nog op de voorziene info-avond in dit verband op woensdag 16/3 om 18u.

Met hartelijke dank bij voorbaat !

Tony (tbourgui@telenet.be)

Kerncomit√© : Chris ‚Äď Nadine ‚Äď Geert – Marco

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord