INFOVERGADERING HERAANLEG BRUSSELSESTEENWEG

In februari 2015 starten de werken aan het smalle deel van de Brusselsesteenweg. Het gaat heel concreet over het stuk tussen de stadsring (R40 Keizervest) en de Hoveniersstraat. Om iedereen goed te informeren over de heraanleg van dit deel, organiseert het Agentschap Wegen en Verkeer op maandag 19 januari om 19u30 een infomoment met presentatie in de Vierde Zaal (Driebeekstraat 2) in Gentbrugge. Tijdens deze presentatie zal er informatie gegeven worden over de aanpak van het smalle deel. De verschillende fasen, timing, verkeersafwikkeling en impact voor bewoners/handelszaken komen aan bod. Achteraf is er voldoende tijd voor vragen. Iedereen is van harte welkom!
Meer info:
www.brusselsesteenweg.be of abonneer je op de digitale nieuwsbrief via
http://www.brusselsesteenweg.be/nieuwsbrief

Dit bericht is geplaatst in HoofdMenu met de tags . Bookmark de permalink.