Kleur je mee de LOTTO ARENA?

De finales in de LottoArena staan al ieder jaar garant voor een kleurrijk spektakel, maar we willen er nog meer kleur aan geven! Zo nodigen we alle jeugdspelers van alle clubs uit om deze speciale dag mee in te kleuren en deel uit te maken van deze belevenis.

Daarom wordt er een speciaal tarief ingesteld voor jeugdspelers : zij kunnen de 2 top-wedstrijden op 23 maart van op de tweede ring bijwonen aan 8 euro per persoon (transport via De Lijn inbegrepen).
Deze speciale kaarten kunnen per club/team besteld worden. De voorwaarde is dat een groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 12 jongeren (tem 18 jaar) die, getooid in de club-kleuren, naar de Lotto Arena komen en vergezeld worden door maximaal 2 jeugdbegeleiders.

Er is een voorstel om met de scholieren/junioren gezamenlijk te gaan kijken naar dit korfbalevent. Iedereen is welkom en uitgenodigd om mee te gaan. Hiervoor bedraagt de toegangsprijs dan wel 15€. De Raad van Bestuur van de club zal bekijken of hier voor een deel(tje) in de kosten kan tegemoet gekomen worden.

Programma zondag 23 maart 2014 :
13u00 Finale Junioren
15u30 Finale Topkorfballeague

Inschrijven bij Tony tegen uiterlijk 14 maart as. aub.

VERVOER :
Mogelijkheid 1 = Trein + metro
Heenreis : Dampoort Station om 11u26 – Aanwezig 11u.
Terugreis : Antwerpen Centraal om 17u49
Aankomst in Dampoort rond 18u35

Mogelijkheid 2 = Auto’s + park & ride + tram
Vertrek club om 11u30
Terug rond 18u30

1 of 2 hangt af van aantal, interesse enz.

Tony

.

Dit bericht is geplaatst in HoofdMenu. Bookmark de permalink.