Sponsoring

 


Sponsor brochure 2014-2017

Geachte Sponsor,

U hebt deze brochure in handen dankzij een enthousiaste groep mensen.


Enthousiast door hun sportieve gedrevenheid, de clubwerking, de vriendschap en het gevoel iets te realiseren.

Dit enthousiasme kan afstralen op uw firma. U kunt uw naam verbinden aan dit enthousiasme.

Alle moderne communicatiemiddelen worden in de strijd geworpen: shirtreclame, logo op de korfbalmand of in het clubhuis, bij festiviteiten of andere organisaties, een eenmalige reclamestunt via ons wekelijks nieuwsbericht of onze website. Een bezoek aan uw bedrijf van onze spelersgroep met een fotosessie of het gebruik van onze accommodatie door uw firma kan ook.

Wij staan open voor elke technische en praktisch haalbare samenwerking, die voor uw firma en onze club een win-win situatie betekenen. Dit kan bijvoorbeeld een tijdelijke promotieactie zijn, ondersteund door een kortingsbon enkel beschikbaar via onze website. Een andere mogelijkheid is dat we als tegenprestatie onze accommodatie (volledig of gedeeltelijk) ter beschikking stellen voor een teambuildingsactiviteit van uw firma.

Wij zetten in elk geval ons allerbeste korfbal-beentje voor om een uitstekende ambassadeur te zijn voor U.

De impact is zowel lokaal als regionaal. In de grote omgeving van Gentbrugge is onze club goed gekend, maar onze ploegen spelen in een nationale competitie en ontmoeten ook tegenstanders van het Antwerpse, Aalsterse, Dendermondse, Leuvense, e.a.

Graag zouden wij u inwijden in de sfeer van de enige gemengde ploegsport in België. Wij nodigen u dan ook uit eens een wedstrijd bij te wonen en de unieke sfeer in onze vereniging te komen meemaken.

Neerlandia is gekend in de korfbalwereld, zowel sportief als op bestuurlijk-organisatorisch vlak. Wij spelen met onze eerste team nationaal in Hoofdklasse 1 outdor en hopen dit jaar opnieuw een outsider te zijn voor de promotie in de zaal.

Kies de sponsoring op uw maat. Steun onze teams met visibiliteit of materiaal of wat u past.

U zorgt er mee voor dat 140 toffe sporters, jong en oud, hun sport kunnen beoefenen en tegelijkertijd fier ambassadeur zijn van uw firma/organisatie.

Jean Claude  Ghillebert

Voorzitter

SponsorDossier

SponsorDossier

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *