En nu de eindsprint!!

Vanaf komend weekend zetten we de eindfase in van het seizoen 2015-2016.

Nog een zestal competitieweken te gaan en ik hoop oprecht dat iedereen nog eens alle zeilen bijzet om de best mogelijke resultaten te halen.

Aanwezigheid op training en evengoed op de wedstrijden is van bijzonder belang.

Belangrijk is ook dat we, gezien de uitbreiding van het aantal spelers/speelsters bijkomend ingeschreven hebben met een K4-ploeg zowel bij de U12 als bij de U10. Op die manier hopen we iedereen zoveel mogelijk speelkansen te geven, maar dat houdt ook in dat we op ieders aanwezigheid moeten kunnen rekenen.

Voor de kern geldt als opdracht: behoud in Hoofdklasse 1. Na de (te?) lange tussenperiode tussen zaal en veld, hoop ik dat vanaf woensdag de trainingen terug intensiever worden bijgewoond, zodanig dat ongeacht het eindresultaat, we kunnen zeggen dat alles werd gedaan wat mogelijk was.

Iedereen veel sportief plezier en goede resultaten toegewenst in de komende weken.

Jean-Claude Ghillebert, voorzitter.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord