Internationaal tornooi van NITRA (Slovakije)

Beste leden,

Alle clubs uit onze regio ontvingen opnieuw een uitnodiging voor deelname aan het internationaal tornooi van NITRA. (Slovakije). Dit gaat door op zaterdag 9 en zondag 10 juli 2016. Deze ploeg was ook reeds verschillende keren te gast en ook effectief aanwezig op ons eigen internationaal tornooi in augustus.

Het RCOWV (Regionaal Comit√© Oost- & West-Vlaanderen) doet een poging om een¬†korfbalploeg samen te stellen via een oproep naar ge√Įnteresseerde spelers/sters binnen alle¬†clubs in de regio. Deze oproep is gericht naar +18 jarigen (dus ook naar recreanten bv !).

Bij interesse gelieve u voor eind deze maand op te geven aan Tony die het op zijn beurt zal doorgeven.

Indien er voldoende interesse moest blijken om over alle clubs heen een ploegje te kunnen samenstellen, zullen dan een aantal mogelijkheden (reis, verblijf, ev. bijkomende dagen) voorgesteld worden die het meest voordelig zijn.

Dani√ęl De Rudder (voorz. comit√©) kan eventueel mee als begeleider/coach/regioverantw.

Tony

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord