Carnalvaltornooi ( U8 EN U10 )

Gezien de vele nieuwe korfballers bij de U8 en de U10 bij deze een toelichting aan de ouders bij het carnavaltornooi, of HET event van het zaalseizoen voor deze leeftijdsgroep.

Naar goede gewoonte gaat het carnavaltornooi door in sportzaal St Jozef in Zwijnaarde.

  • De U8-ploegen spelen van 9 u tot 12u30
  • De U10 van 13 u tot 17u30.

Schermafbeelding 2016-02-03 om 15.54.12

Heel wat ploegen hebben zich ondertussen al ingeschreven en het ziet er naar uit dat de sfeer terug fenonemaal zal zijn. Maar omdat ook de aangepaste kledij een niet onbelangrijk onderdeel is van het gebeuren en elke club ook daarin zijn beste beentje wil voorzetten, dienen de jeugdleiders tijdig te weten wie zal deelnemen aan het tornooi. Vandaar onze dringende vraag om ten laatste tegen volgende woensdag aan de respectieve jeugdleiders – Hélène voor de U8 en Christine voor de U10 – de deelname van uw kind aan het carnavaltornooi van 20/02 te bevestigen. Dan pas kunnen de diverse kleermakers aan de slag om de kostuums voor alle “carnavalkorfballers” te ontwerpen en te maken!!

Dit bericht is geplaatst in HoofdMenu, Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord