T1

balkje nieuwsbrief30-01-2014

Bericht vanwege Koninklijke Neerlandia Korfbalclub.

Na langdurig overleg hebben Korfbalclub Neerlandia en trainer Ivo Goossens beslist hun onderlinge overeenkomst na dit seizoen niet te verlengen. Deze moeilijke beslissing is genomen in gemeenschappelijk overleg en voornamelijk gebaseerd op de vaststelling van beide partijen dat de sportieve ambities van Ivo en de club niet echt compatibel zijn.

Het recent grotendeels vernieuwde en verjongde clubbestuur heeft ook beslist om een uitgekiend sportief beleid op middellange termijn voor zowel de kern als de jeugd uit te werken. Zij doet daarvoor beroep op de ervaring van de “anciens” Tony Bourguillioen en Jean-Claude Ghillebert samen met de huidige T2 en jeugdtrainer Glenn Creyf en huidig jeugdcoördinator Geert Thomas. De bedoeling is dat zij een sportbeleidsplan op de lange termijn uitwerken en de implementatie daarvan begeleiden.

De eerste uitdaging op korte termijn voor deze werkgroep is echter de selectie van een nieuwe T1 voor de kern voor volgend seizoen. Kandidaten voor deze functie mogen zich aanmelden via mail bij jc.ghillebert@telenet.be of op nummer 0489-867707

Jean-Claude Ghillebert artikel in De Korfbalkrant
.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.